În seara aceasta ridică paharul pentru tine!

În seara aceasta ridică paharul pentru tine!
Meriţi aplauze şi mulţumiri din plin pentru încă un an în care ai rămas în picioare. Ai continuat să mergi înainte, indiferent de circumstanţe, ai luptat şi ai îndurat, ai luat decizii din care, fie te-ai îmbogăţit, fie ai învăţat, dar care te-au adus în punctul în care eşti acum.
Dacă eşti nemulţumit de tine, propune-ţi ca anul următor să munceşti mai mult, să îţi creşti ambiţia şi să îţi alegi cu atenţie priorităţile, gestionându-ţi timpul mai inteligent şi investind în persoana ta. Fiecare zi este o nouă şansă pentru o schimbare pozitivă. Nemulţumirea ar trebui să îţi aducă motivaţie, nu amărăciune.
Dacă eşti mulţumit şi consideri că anul 2016 a fost anul tău, fă un bine pentru cei din jur şi ajută-i să fie la fel de satisfăcuţi ca tine, oferindu-le sfaturi cu ajutorul cărora să evolueze. Nu deveni egocentric; toată lumea merită o şansă către succes.

Un an nu înseamnă puţin atunci când trăieşti viaţa cu adevărat. Timpul este suficient, dacă îl împarţi cum trebuie. Puţinul nu este puţin, aşa cum nici tristeţea nu este tristeţe; toate acestea depind numai şi numai de impresia şi atitudinea ta.
Nu te obosi cu oameni care nu cred în tine, oameni care nu doar că aduc negativitatea în viaţa ta, dar te şi transformă într-o persoană negativistă. Nu le da putere asupra ta, nu le oferi ocazia de a te influenţa; doar îndepărtează-te, nepermiţându-le să îţi spulbere visurile.
Ai încredere în tine, în potenţialul tău! Înconjoară-te de oameni care aduc lumină şi puţină magie în viaţa ta, care te provoacă şi îţi deschid noi orizonturi. Nu îţi permite să joci slab, ia viaţa în serios! Tot ceea ce îţi doreşti este dincolo de temerile tale, iar pentru a avea acces la ele, trebuie să ieşi din zona ta de confort şi să rişti.
Priveşte în jur, admiră oamenii buni de lângă tine şi mulţumeşte-le celor care ţi-au fost alături , bucurându-se de reuşitele tale şi ajutându-te în cele mai negre zile. Arată-le recunoştinţă şi apreciere, atât prin fapte, cât şi prin vorbe. (Nu îţi poţi închipui ce putere pot avea cuvintele.)
Trăieşte clipa prezentului, care e aproape şi nu te îngrijora de ceea ce îţi va aduce viitor. Cu siguranţă vei fi acolo să îl întâlneşti când va veni momentul, până atunci concentrează-te pe ceea ce ai ACUM, astfel îţi vei construi un drum sigur pentru ATUNCI.

A year changes you a lot.
Cheers!
07a7f440398a92d51347967f318d026d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s